Hipoglikemija

Dijabetes melitus prema ICD 10: glavni kod i dodatni, ovisno o komplikacijama

Dijabetes melitus odnosi se na nekoliko endokrinih poremećaja povezanih sa zajedničkim uzrokom - poremećajima u metabolizmu ugljikohidrata.

Vitamin D, 25-hidroksi (kalciferol)

25-hidroksikalciferol je međuprodukt transformacije vitamina D, po čijoj se razini u krvi može prosuditi zasićenost tijela kalciferolom i otkriti nedostatak ili višak vitamina D.

ALT / AST je norma u žena prema dobi u dobi krvi. Tablica oznaka, izravna i neizravna

Pokazatelji ALT i AST u testu krvi služe kao biljezi bolesti unutarnjih organa. Stopa ovih pokazatelja u žena varira ovisno o dobi i ovisi o metodi mjerenja.

Tablica kalorija proizvoda i gotovih jela

Tablica kalorija za hranu i gotova jela neizostavan je pratitelj svake osobe koja je odlučila smršavjeti ili je jednostavno započela pravilno jesti, izuzimajući obroke bogate masnoćama i koji sadrže najmanje korisnih elemenata iz prehrane.

Kako se pravilno hraniti s visokim kolesterolom: osnovna pravila

Zdrava prehrana s povišenim kolesterolom jedna je od najboljih metoda borbe protiv nje. Ne odgađajte borbu s njim za kasnije, jer vam ne trebaju moždani ili srčani udar, zar ne?!

Dijabetes melitus, prevencija Predavanje 1 GAUZ Republički medicinski i fizički dispanzer, odjel za medicinsku prevenciju. - prezentacija

Prezentaciju je prije 8 godina objavio rvfd.bashmed.ru Slične prezentacijePrezentacija na temu: "Dijabetes melitus, prevencija Predavanje 1 GAUZ Republički medicinski i fizički dispanzer, odjel za medicinsku prevenciju." - Prijepis: 1 Dijabetes melitus, prevencija Predavanje 1 GAUZ Republički medicinski i fizički dispanzer, odjel za medicinsku prevenciju

Aspik kod dijabetes melitusa - je li to moguće ili ne

Dijabetičari moraju pažljivo pratiti prehranu kako bi održali ravnotežu tvari u tijelu i stabilizirali razinu glukoze u krvi. Stoga su mnogi popularni proizvodi zabranjeni.

Kako naučiti živjeti s dijabetesom

Dijabetes melitus je kronična bolest koja se razvija kao rezultat nedostatka ili neučinkovite upotrebe inzulina u tjelesnim tkivima.Ako nemate dovoljno hormona gušterače, šećer vam raste.

Dijabetes melitus prema ICD 10: glavni kod i dodatni, ovisno o komplikacijama

Dijabetes melitus odnosi se na nekoliko endokrinih poremećaja povezanih sa zajedničkim uzrokom - poremećajima u metabolizmu ugljikohidrata.

Molimo potvrdite da ste čovjek.

Pristup ovoj stranici odbijen je jer vjerujemo da koristite alate za automatizaciju za pregled web stranice.To se može dogoditi kao rezultat: Javascript je onemogućen ili blokiran proširenjem (npr. Blokatori oglasa) Vaš preglednik ne podržava kolačiće

Dijabetes melitus i vojska

Kad ne možete služiti vojsku s dijabetesomAko ročnik ima tako složenu bolest kao što je dijabetes melitus, onda je zabrinut hoće li biti odveden u vojsku? U rješavanju ovog pitanja, članak 13 Priloga bolesti pomaže odgovoriti.

Vrijednosti, omjeri i rasponi kolesterola HDL (dobar) i LDL (loš) kolesterola - Povezani vodič - 2020

Dobar i loš kolesterol (srpanj 2020).Što je kolesterol? Jesu li potrebna naša tijela?Kolesterol je lipidna (masnom) vosku slična supstanca koja se nalazi u svim tjelesnim tkivima, uključujući krv i živce.